Hajónapló - 6. bejegyzés

2014/01/10. - írta: historico

A Kapitány bejelentkezik...

Üdvözlök mindenkit! Rovatom itt folytatódik, ezzel az amolyan átvezetőnek látszó bejegyzéssel. Folytatódjon a hajónapló ott, ahol befejeződött. Hibák elhárítva, minden rendszer megfelelően működik. Új év, új kezdetek, új elméletek, új fárasztó bejegyzések. Hiába most nem vagyok formában, de hát volt már ilyen, mindenesetre életem folyama tovább hömpölyög monumentális hullámokat vetve egy jobb jövő, és az örök naplemente irányába. De úgy is mondhatnám, hogy a Tejút központi oriás feketelyuka felé repülök, hogy a szingularitáson átlépve megleljem a békét, út közben pedig sok érdekes, inspiráló élménnyel gazdagodom, talán nem is fér majd el a raktérben, annyi lesz.

Ennyi szépirodalmi szóvirágnak látszó mondat után jöjjön egy kis költészet is:

P.I.H.E.N.T.*

Pihentségnek nincs határa,
erről szóljon most a fáma.

Láva mélyén körtét esznek,
A sárkányok viszont csak kekszet.

Aludni kéne, nincs mese,
Andersen-t elhagyta kedvese.

Vége ennek a versnek is,
Bár még nem vagyok szenilis.

*Politikailag Ingerült Halak Elméleti Normatív Tartománya

Már ennyi volt. (De ha egészen pontos akarok lenni, akkor 230.)

Végül az időjárásról:
Keleten-Délkeleten csillagköd várható, a hőmérséklet tartósan az abszolút nulla fok közelében lesz. A Tejúton szupernóva robbanás miatt csak egy sávon lehet közlekedni. A galaxis nyugati részén előfordulhat meteorzápor.

A Kapitány kijelentkezik...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://noveell.blog.hu/api/trackback/id/tr725661759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása