Hajónapló - 9. bejegyzés

2016/08/30. - írta: axm

A Kapitány bejelentkezik...

Csillagidő: 20160830

Ha minden jól megy, akkor hamarosan átköltözök egy másik bolygóra, már csak az utolsó simítások vannak hátra. Természetesen a naplót ott is folytatni fogom, nem kell aggódni. A hajómon egy kis karbantartás szükséges, de jelenleg remekül működik. Mellesleg ez az első bejegyzés, amit nem a központi számítógépen írok, hanem a hordozható kommunikációs eszközömön. Meglepően kényelmes rajta bejegyzést szerkeszteni. 

A költözéssel összefüggésben meg kell említenem egy másik körülményt is: új állásom lesz. Bár a magán szállítmányozás nem rossz, de kellett egy stabil, kiszámítható jövő, amire építhetek, ezért úgy döntöttem, hogy belépek az Intergalaktikus Személy és Kereskedelmi Útvonal Fenntartó Zrt-hez. Itt is fogok időnként szállítani, de egy 1 éves tanulási folyamat után az útvonal fenntartás válik majd a fő profilommá.

Egy újabb örömteli hír, hogy már több mint egy éve társam is van hosszú utazásaim során, aki egyben másodpilótám. Ezúton is köszönöm Neki, hogy velem van és elkísér utamon, remélem még nagyon-nagyon sokáig hajózunk együtt az űr végtelenjében. ;)

Mára ennyi volt. A következő bejegyzést igyekszem nem hónapok múlva közzé tenni. :D

A Kapitány kijelentkezik...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://noveell.blog.hu/api/trackback/id/tr38327868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása