Hajónapló - 3. bejegyzés

2013/11/23. - írta: historico

A Kapitány bejelentkezik...
2011. december 20.
15:35

Arról, hogy miért ne aludjon az ember egy órát, ha már úgysem aludt egyet sem:

Ha fennáll az az állapot, melyet a kettőspont előtt felsorakoztatott betűkből összeálló szavak és az azokból összeálló mondat kifejez, akkor a következő lehetőségek közül választhatunk:

1. Lefekszünk aludni, aminek következményeképpen az ember idegpályái regenerálóképességüknek hála újratöltődnek és a pozitronikus kvantum mechanikus állapotba került ion-proton visszacsatolások hatást fejtenek ki a centrális idegpálya hálózatára, ami által létrejön az enyhe frissesség érzete, de a megzuhantság és/vagy az alvási tevékenység előtt fennállónál nagyobb fáradtság érzésével párosulva. Tehát ∑alvás (0-tól 1-ig) ≠ kipihentség, de! későbbi alvás pótlással láthatjuk, hogy a kipihentség határértéke a megfelelő állapot felé tart.

2. Lefekszünk aludni, és nem tudunk felkelni a fáradságtól, de ekkor az egy óra múlva esedékes kötelességünk teljesítetlen marad. Kivétel: A fenti kijelentés az alvás módjának megváltoztatásával kijátszható, mert gyakorlatilag a lefekvés a probléma gyökere. Pl.: ha állva alszunk, akkor nem kell később felkelni, mivel nem is feküdtünk le, szóval a probléma megoldva. Figyelem! Mivel a fent említett példa csalás piros lap jár érte! (lefekvés)=√probléma --> (alvás módja) - √probléma=(megoldás), de! (megoldás)=(csalás)=(piros lap)

3. Nem fekszünk le és értelmetlen vagy akár értelmes dolgokat csinálunk amivel elütjük az időt. (Ez magával vonzhatja az idő súlyos sérülését, ami késedelemre adhat okot, mert ilyen esetben nekünk kell kórházba szállítani.) Ha viszont nem jön közbe semmi, az említett kötelesség teljesítése után nyugodtan szenderülhetünk álomba és a szabványos, megfelelőségi tanúsítvánnyal is rendelkező idő elteltével kipihenten, fitten és kihívásokra várva ébredhetünk.

E sorok írója semmilyen felelősséget nem vállal a szövegben fellelhető képletekért és egyenletekért, sőt magáért a szöveg tartalmáért sem! A szöveg egyes részei tudományosnak tűnhetnek, de brit tudósok bebizonyították, hogy a szöveg tartalma nem tekinthető sem tudományosnak, sem áltudományosnak semmilyen szempontból. Az egyik nagy tiszteletnek örvendő idős kutató egyenesen "...oltári nagy sületlenség..."-nek nyilvánította jelen bejegyzést, melynek a legfelsőbb bíróság (a kijelentést indítványként kezelve) helyt adott és a szöveg határozatlan időre felfüggesztettet kapott. A büntetést jelen blogon hajtják végre, amiről az olvasó is megbizonyosodhatott.

Végül az időjárásról:

Kellemesen borongós, zimankósan lágy és borzongatóan meleg hetek elé nézünk. Reményeim szerint a KE 24+00 szelvénytől a KV 26+00 szelvényig az es=hó lesz 3 nh.***

***Jelmagyarázat:
- KE - Karácsony eleje
- KV - Karácsony vége
- es - esés
- nh - nap hosszan

A Kapitány kijelentkezik...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://noveell.blog.hu/api/trackback/id/tr895650538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása