Hajónapló - 2. bejegyzés

2013/11/23. - írta: historico

A Kapitány bejelentkezik...
2011. március 7.
23:25

No. A következő nagyon fontos értekezést kell bemutatnom nektek. M. Tamás kollégám vetett fel egy elég fogós kérdést, ami így hangzik: Na, de kik azok a vízzsák? Ami fel is vet még egy kérdést: Ki az a vízzsa? Ráadásul ott van még a /nye is, meg a c-löp. Szóval sok furcsaság van a világban. Ráadásul azt mondták, hogy bizonyos körülmények együttese lehet a vízzsák bölcsője. Tehát a vízzsák születnek valahogy és még bölcsőjük is van. És mint az elnevezésből kitűnhet, mindig párosával születnek, mert mindig többesszámban beszélünk róluk, amiből következik, hogy a vízzsák ikrek. Továbbá mindenképpen meg kell említenem a depót is, aminek a női változata a depónia.

Na, de ennyi sületlenség után most már valami sült dologról is kellene beszélnem. Mondjuk ott van a kenyér, vagy a kifli. Lássuk csak milyen sült dolog van még: teljesült, létesült, besült, kisült, felsült...
Sorolhatnám még napestig, de azt én sem bírnám, no meg ti sem hallgatnátok végig, e végett ezen a helyen a mondandóm berekesztem.

Végül az időjárásról:
Mint mindenki érzékelhette az idő továbbra is elég hűvösen viselkedik. Nem csak velem, az ismerőseimmel is. Nem gondoltam volna, hogy ennyire képtelen változni. Ennek fényében írom a következőket:
Figyelmeztetés! Ezúton értesítem alulírott Telet, hogy amennyiben nem változtat sürgősen viselkedésmódján, ki kell hogy vezettessük a Tavasz nevű évszakból.
Az utóbbi esetben reklamációnak helye nincs.
Kellemes estét!

A Kapitány kijelentkezik...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://noveell.blog.hu/api/trackback/id/tr645650520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása