Hajónapló - 7. bejegyzés

2014/11/13. - írta: axm

A Kapitány bejelentkezik...

Ez a bejegyzés már nagyon régóta íródik, és már csak nyomokban hasonlít a legelőször elmentett formájához. (Köszönhetően a szuper fejlett hajónapló szoftvernek és annak a ténynek, hogy mostanában elég sűrűn haladtam el nagy mágneses terek mellett, tudtam módosítani.) Ennek egyik oka (mármint, hogy régóta íródik a bejegyzés), hogy valami hetes számmal kapcsolatosat akartam írni a hetedik bejegyzés alkalmából, de nem jött össze. :D A többi oka a sok egyéb elfoglaltságom és az, hogy mostanában alapjában is alábbhagyott az ihletem.

Viszont a hetedik bejegyzés, ha mást nem is, de legalább egy új dizájnt hozott magával. Kicsit egyszerűbb, talán modernebb is, remélem elnyeri a tetszéseteket.

Szokásos stílusa a hajónaplós bejegyzésnek most szokatlanul hiányzik, de végül is nem lehet mindig minden ugyanolyan. :) Ráadásul már tovább kell lendülnöm ezen a 7. bejegyzésen, mert még a végén megrovást kapok a Galaktikus Teherszállító Pilóták Tejút Alrendszerbéli Belső Ellenőrzési Csoportjától.

Végül az időjárásról:
Semmi említésre méltó...

Tek ma tek

A Kapitány kijelentkezik...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://noveell.blog.hu/api/trackback/id/tr45870393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása