Hajónapló - 10. bejegyzés

2017/01/21. - írta: axm

A Kapitány bejelentkezik...

Éééés nem sikerült nem hónapok múlva közzé tennem a következő bejegyzést sajnos. Ezért mindenkitől elnézést kérek. Elég sűrűek voltak az elmúlt hónapok, szóval nem nagyon maradt időm erre. (Tudom, a mondás szerint mindenkinek arra van ideje, amire szán, de ez tapasztalataim alapján sajnos nem mindig igaz.)

Az új állásom nagyon jó, nagyon tetszik és nagyon szeretem csinálni. Még kb. fél év van a tanulási folyamatból, de szerencsére már kapok kisebb feladatokat is. Volt már hiperűr-kereszteződés felmérési, valamint aszteroida elvezető védelmi létesítmény tervezési feladatom is. Jelenleg pedig a tanulás mellett diagnosztikai adatokat kell rendszereznem és értékelnem. :)

Sajnos szomorú eseményt is be kell jegyeznem. Másodpilótám és egyben társam sajnos úgy döntött, nem szeretne velem tovább az űr végtelenjében együtt utazgatni. Minden jót kívánok Neki!

Az új lakhelyemen remekül berendezkedtem, és egyre jobban megszokom, illetve megismerem a bolygót is.

És majdnem elfelejtettem, hogy ez az első jubileumi bejegyzés! Juhúúúúú! :D E tiszteletére írhattam volna valami különlegesebbet is, de most csak ez lett belőle. Majd legközelebb. :D

A következő bejegyzésig Mindenkinek minden jót kívánok! :)

A Kapitány kijelentkezik...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://noveell.blog.hu/api/trackback/id/tr5712143713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása